jobopslag

Teknikker med driftsansvar for Danmarks mest moderne anodiseringsanlæg.

DAI i Thisted søger teknikker til driftsansvaret for virksomhedens anodiseringsanlæg, hvorfor et vist kendskab til kemiske processer vil være en klar fordel.

Du skal medvirke til at underbygge DAI’s fortsatte vækst og styrke virksomhedens position i markedet gennem produktionsudvikling og –optimering.

Brænder du for produktionsoptimering og for at skabe synlige resultater via kontinuerlig forbedring af metoder, teknologi og proces-flow på tværs af værdikæden? Så er du den person, vi leder efter!

Dansk Anodiserings Industri er i gang med en vækstrejse, og har derfor behov for at styrke virksomhedens produktionstekniske kompetencer, fastholde vedligeholdelse, automatisering og effektivisering af driften. Du får mulighed for at præge DAI’s fremtidige teknologiske roadmap og bliver placeret i en central position med snitflader til produktion, indkøb og salg.

Vækstvirksomhed med stærkt (international) potentiale

Din opgave ud over driftsansvaret for vores procesanlæg, er at sikre de effektive og stabile produktionsprocesser, proceshastigheder og proces flow, der sikrer ensartet kvalitet og synergien til fordel for virksomhedens kunder. Hertil kommer desuden ansvaret for kontinuerlig oppetid af virksomhedens produktionsgrundlag samt den nødvendig vedligeholdelse.

Der vil herudover være en del produktionspraktiske opgaver tilknyttet stillingen, og bred samarbejde med virksomhedens medarbejder i alle processer.

 Serviceminded, udviklingsorienteret og robust

Du har en teknisk baggrund som eksempelvis produktionsteknikker / maskinmester eller lignende. Som person er du robust, ambitiøs og vedholdende med et stort drive, og du formår at holde mange bolde i luften. Du er en dygtig kommunikator, der med lige dele empati og gennemslagskraft arbejder med projekter og forandringsprocesser. Sidst men ikke mindst, har du gode dansk- og engelskkundskaber i både skrift og tale.

Ved spørgsmål vedr. jobbet kontakt Direktør Per Buck på tlf. 97-911010.

Ansøgning sendes på mail til dai@anodisering.dk. Sidste frist for ansøgning - Snarest eller senest den 17 maj 2016

 

 Kvalitet, fleksibilitet og service

Kvalitet, fleksibilitet og service har alle dage været tre vigtige nøgleord i det daglige arbejde hos DAI, og vi arbejder hele tiden målbevidst på at kunne levere den bedst mulige kvalitet, uanset hvilken overfladebehandling et emne skal have.

Certificeringer

DS/OHSAS 18001:2008
ISO 9001:2008
ISO 14001:2004

Vores politik kan erhverves ved henvendelse på mail - dai@anodisering.dk

Kronesmiley

Arbejdstilsynet
Dansk Anodiserings Industri A/S er indehaver af Arbejdstilsynets grønne smiley.

Fødevarestyrelsen
Vi er blevet registreret hos fødevarestyrelsen til anodisering af kontaktmaterialer til fødevareindustrien. Se mere på findsmiley.dk

Dansk Anodiserings Industri A/S

er medlem af brancheforeningen Aluminium Danmark og Danske Overfladebehandlere.

Derudover støtter vi AluCluster - et videncenter for aluminium.

er en del af brachenetværket hos Metal Supply, Læs her http://metal-supply.dk

Besøg virksomheden

5917_cropped1

Klik på billedet for at se en film om DAI.

Dansk Anodiserings Industri A/S har altid dørene åbne, og viser gerne virksomheden frem - så kom forbi og se, hvordan vi håndterer jeres emner.