Ny fabrik

Anlæg 2017

DE HAR GJORT DET FØR, NU GØR DE DET IGEN!

 

Direktør Per Buck’s ønske går i opfyldelse…

 ”En strømlinet fabrik på en bar mark”

 

DAI indviede den 1. august 2006 Skandinaviens mest moderne automatanlæg inden for anodisering, nu bygger de endnu en fabrik, med endnu et automatanlæg, der er den nyeste teknologi inden for anodisering.

Forventningerne til det første anlæg blev til fulde indfriet, det har betydet, at DAI har arbejdet sig frem til en solid position på anodiseringsmarkedet i Danmark og derudover har etableret eksport til flere europæiske lande, deriblandt Norge, der er blevet deres største eksport marked.

DAI har forrygende travlt og det sidste halve års opsving i dansk industri betyder, at DAI oplever stor efterspørgsel fra eksisterende og nye kunder. Deres kundeantal er fordoblet de sidste år. DAI lægger mange kræfter i bestræbelserne på, at kunne leve op til fleksibel produktion og korte leveringstider, men den store tilgang af nye kunder, har resulteret i overfyldte lagre og produktionslokaler, selvom DAI nu kører 24 timer i døgnet. Med DAI’s udvidelse med endnu et anlæg, vil DAI igen kunne leve op til målsætningen om kort leveringstid.

DAI har valgt at bygge nyt anlæg i stedet for at udvide det eksisterende anlæg. Det betyder at risikoen for total produktionsstop er elimineret.

DAI er ISO certificeret mht. kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.  De har fastsat mål for forbedringer på miljø, arbejdsmiljø og kvalitet samt mål for omsætningen, og de arbejder systematisk på at overholde målene og udvikle sig. DAI er udnævnt til gazellevirksomhed i 2013 og 2014 og har i 2016 og 2017 fået højeste kreditværdighed AAA. DAI har således formået både at vækste og have en sund økonomi.

I år 2017 er DAI den 2. største anodiseringsvirksomhed i Danmark.

Med den nye fabrik, ser virksomheden med stor optimisme på fremtiden og Direktør Per Buck fremhæver virksomhedsudvidelsen som et væsentlig led i DAIs bestræbelser på løbende tilpasning i forhold til markedets udvikling samt individuel håndtering af de meget forskellige artede opgaver, kunderne stiller.

 Kvalitet, fleksibilitet og service

Kvalitet, fleksibilitet og service har alle dage været tre vigtige nøgleord i det daglige arbejde hos DAI, og vi arbejder hele tiden målbevidst på at kunne levere den bedst mulige kvalitet, uanset hvilken overfladebehandling et emne skal have.

Certificeringer

DS/OHSAS 18001:2008
ISO 9001:2008
ISO 14001:2004

Vores politik kan erhverves ved henvendelse på mail - dai@anodisering.dk

Kronesmiley

Arbejdstilsynet
Dansk Anodiserings Industri A/S er indehaver af Arbejdstilsynets grønne smiley.

Fødevarestyrelsen
Vi er blevet registreret hos fødevarestyrelsen til anodisering af kontaktmaterialer til fødevareindustrien. Se mere på findsmiley.dk

Dansk Anodiserings Industri A/S

er medlem af brancheforeningen Aluminium Danmark og Danske Overfladebehandlere.

Derudover støtter vi AluCluster - et videncenter for aluminium.

er en del af brachenetværket hos Metal Supply, Læs her http://metal-supply.dk

Besøg virksomheden

5917_cropped1

Klik på billedet for at se en film om DAI.

Dansk Anodiserings Industri A/S har altid dørene åbne, og viser gerne virksomheden frem - så kom forbi og se, hvordan vi håndterer jeres emner.