Persondatapolitik

Dansk Anodiserings Industri A/S behandler personlige oplysninger om dig i forbindelse med vores ordrebehandling og køb af varer og ydelser. Arbejder du i en virksomhed, kan dit navn være registeret som kontaktperson ved virksomheden.   Som privatkunde vil du ikke være i DAI´s kunderegister, men personlige oplysninger som navn og adresse vil fremgå af den aktuelle ordre til brug for bogholderiet.

Regnskabsmateriale, herunder ordrer, gemmes i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at overholde bogføringslovens krav.

DAI gør ikke brug af cookies på vores hjemmeside eller på anden måde opsamler data fra brug af hjemmesiden.

DAI får hosted IT ved eksternt firma, der garanterer, at behandlingen af data sker forsvarligt. DAI udleverer ikke personlige oplysninger til 3. part udover de firmaer, der er databehandler aftaler med. Se herunder.

Du har altid ret til at vide, hvilke oplysninger vi har registeret om dig og du har ret til at få evt. forkerte oplysninger rettet. Du har også ret til at få oplysningerne om dig slettet med mindre vi skal have dem for at opretholde vores retlige forpligtelser.

Du har ret til at gøre indsigelser mod vores behandling af dine oplysninger og du har ret til at klage til datatilsynet, hvis du mener at persondataloven ikke er overholdt.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedr. persondata, så kan du kontakte DAI på dai@anodisering.dk eller 9791 1010.

DAI har databehandler aftaler med følgende firma:

Inu:IT A/S (Hosting af IT)
Dynalogic (Økonomistyringssystem)
ISOware (Kvalitetsstyringssystem)
Dataløn (Lønadministration)

  • Vidste du i øvrigt at

    Vidste du i øvrigt at

    DAI har eksisteret siden 1. oktober 1994, og beskæftiger ca. 25 medarbejdere.

Kvalitet, fleksibilitet og service

Kvalitet, fleksibilitet og service har alle dage været tre vigtige nøgleord i det daglige arbejde hos DAI, og vi arbejder hele tiden målbevidst på at kunne levere den bedst mulige kvalitet, uanset hvilken overfladebehandling et emne skal have.

Certificeringer

ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
ISO 45001:2018

Vores politik kan erhverves ved henvendelse på mail - dai@anodisering.dk

Kronesmiley

Arbejdstilsynet
Dansk Anodiserings Industri A/S er indehaver af Arbejdstilsynets grønne smiley.

Fødevarestyrelsen
Vi er blevet registreret hos fødevarestyrelsen til anodisering af kontaktmaterialer til fødevareindustrien. Se mere på findsmiley.dk

Dansk Anodiserings Industri A/S

er medlem af brancheforeningen Aluminium Danmark og Danske Overfladebehandlere.

Derudover støtter vi AluCluster - et videncenter for aluminium.

er en del af brachenetværket hos Metal Supply, Læs her http://metal-supply.dk

Besøg virksomheden

5917_cropped1

Klik på billedet for at se en film om DAI.

Dansk Anodiserings Industri A/S har altid dørene åbne, og viser gerne virksomheden frem - så kom forbi og se, hvordan vi håndterer jeres emner.