DAI åbner montageafdeling

Dansk Anodiserings Industri i Thisted har som led i sin ambitiøse vækststrategi etableret montageafdeling i nybygget fabrikshal

Montageafdeling3

     - Vi har opnået en stor ekspertise med anodisering af aluminiumsemner gennem næsten tre årtier. Nu oplever vi, at mange kunder efterspørger, at vi kan bidrage med næste led i deres værdikæde.

For Lars Buck, direktør i Dansk Anodiserings Industri, er det helt naturligt, at DAI nu udvider med et nyt forretningsben.

DAI har netop fået en ordre fra det tyske firma Dräger på 60.000 ophæng til operationsstuer.

De 60.000 ophæng består af 180.000 aluminiumsprofiler, der i forvejen bliver anodiseret hos DAI, og derfor var det nærliggende at lave en aftale om, at DAI håndterer enkeltdelene efter overfladebehandlingen og samler dem til slutproduktet.

Det foregår i en helt ny montageafdeling i en nybygget fabrikshal på 486 kvadratmeter.

Montageafdelingen er for Lars Buck en helt naturlig udvikling i forhold til at imødekomme kundernes behov.

Introduktionen af det nye forretningsområde er samtidig udtryk for en benhård vækststrategi, hvis mål er en fordobling af virksomhedens omsætning i løbet af de næste seks år.

     - Vi kan udnytte vores produktionsanlæg og vores medarbejdere bedre, end vi gør i dag, pointerer han.

Det går ellers godt for DAI, der for tredje år i træk er blevet kåret som succesvirksomhed af Spar Nord og BDO. Succesvirksomheder vurderes på en række finansielle parametre de seneste fem regnskabsår, og hæderen gives altså for det lange seje træk.

Men Lars Buck ønsker ikke at hvile på laurbærrene. Der skal tænkes nyt, og montage et oplagt ekstra forretningsområde, netop fordi kunderne efterspørger det.

     - Kunden sparer en masse fragt og logistik. Vi har emnerne liggende alligevel, og vores automatiske vejecelleanlæg sørger for at alle komponenter er på lager, når de skal bruges. Det giver nøjagtighed og flow i produktionen og sikrer, at kunden får det færdige produkt leveret til tiden.

Det er i øvrigt en af DAI's største kunder, Hydro Extrusion Denmark, der som underleverandør til tyske Dräger har bestilt monteringen af de 60.000 ophæng til operationsstuer.

Dansk Anodiserings Industri, der har hovedadresse på Pantervej 20 i Thisted, blev grundlagt i 1994. I 2019 udvidede virksomheden med en helt ny fabriksbygning på Falkevej, hvor virksomheden råder over et af landets mest moderne, automatiserede produktionsanlæg. Den nye montagehal – ligeledes på Falkevej – blev færdigbygget i foråret 2022.

Anodisering bruges i store dele af industrien til overfladebehandling af aluminium inden for alle typer af industrivarer. DAI lever op til en lang række kvalitetsstandarder og er godkendt til at håndterer emner til medicinalindustri, off shore og til kontaktmaterialer inden for fødevareindustri.

DAI inviterer til reception på fabrikken på Falkevej 13. januar 2023, hvor den nye montageafdeling indvies. Samtidig fejrer direktør Lars Buck sin 60-års fødselsdag.

Se også artikel fra Jern- og Maskinindustrien

Kvalitet, fleksibilitet og service

Kvalitet, fleksibilitet og service har alle dage været tre vigtige nøgleord i det daglige arbejde hos DAI, og vi arbejder hele tiden målbevidst på at kunne levere den bedst mulige kvalitet, uanset hvilken overfladebehandling et emne skal have.

Certificeringer

ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
ISO 45001:2018

Vores politik kan erhverves ved henvendelse på mail - dai@anodisering.dk

Kronesmiley

Arbejdstilsynet
Dansk Anodiserings Industri A/S er indehaver af Arbejdstilsynets grønne smiley.

Fødevarestyrelsen
Vi er blevet registreret hos fødevarestyrelsen til anodisering af kontaktmaterialer til fødevareindustrien. Se mere på findsmiley.dk

Dansk Anodiserings Industri A/S

er medlem af brancheforeningen Aluminium Danmark og Danske Overfladebehandlere.

Derudover støtter vi AluCluster - et videncenter for aluminium.

er en del af brachenetværket hos Metal Supply, Læs her http://metal-supply.dk

Besøg virksomheden

Dansk Anodiserings Industri A/S har altid dørene åbne, og viser gerne virksomheden frem - så kom forbi og se, hvordan vi håndterer jeres emner.