Persondatapolitik

Dansk Anodiserings Industri A/S behandler personlige oplysninger om dig i forbindelse med vores ordrebehandling og køb af varer og ydelser. Arbejder du i en virksomhed, kan dit navn være registeret som kontaktperson ved virksomheden.   Som privatkunde vil du ikke være i DAI´s kunderegister, men personlige oplysninger som navn og adresse vil fremgå af den aktuelle ordre til brug for bogholderiet.

Regnskabsmateriale, herunder ordrer, gemmes i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at overholde bogføringslovens krav.

DAI gør ikke brug af cookies på vores hjemmeside eller på anden måde opsamler data fra brug af hjemmesiden.

DAI får hosted IT ved eksternt firma, der garanterer, at behandlingen af data sker forsvarligt. DAI udleverer ikke personlige oplysninger til 3. part udover de firmaer, der er databehandler aftaler med. Se herunder.

Du har altid ret til at vide, hvilke oplysninger vi har registeret om dig og du har ret til at få evt. forkerte oplysninger rettet. Du har også ret til at få oplysningerne om dig slettet med mindre vi skal have dem for at opretholde vores retlige forpligtelser.

Du har ret til at gøre indsigelser mod vores behandling af dine oplysninger og du har ret til at klage til datatilsynet, hvis du mener at persondataloven ikke er overholdt.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser vedr. persondata, så kan du kontakte DAI på dai@anodisering.dk eller 9791 1010.

DAI har databehandler aftaler med følgende firma:

Inu:IT A/S (Hosting af IT)
Dynalogic (Økonomistyringssystem)
ISOware (Kvalitetsstyringssystem)
Dataløn (Lønadministration)

Lad os rådgive dig til
den helt rigtige løsning