Montage

Vi monterer jeres emner

Som en ekstra ydelse kan vi nu også tilbyde professionel montage af emner, som har været til anodisering hos os. Vi har i 2022 åbnet en nybygget montagehal, som ligger i forlængelse af vores topmoderne fabrik på Falkevej.

Her har vi de optimale forhold til at montere anodiserede emner og evt. tilhørende delkomponenter i et effektivt og nøjagtigt flow.

Vi råder over et automatiseret vejecelleanlæg, som siker, at alle komponenter er på lager hos os, når de skal bruges, hvilket sikrer et effektivt monteringsflow og at de færdigmonterede emner kan leveres nøjagtigt til tiden.

Ved at benytte DAI til montering af jeres emner, opnår I en række klare fordele:

  • Logistikken bliver væsentlig enklere, og I vil som regel kunne opnå en væsentligt kortere leveringstid, da anodisering og montage kan ske i ét, samlet flow.
  • I kan nøjes med én leverandør, som tager ansvar for hele værdikæden - fra afhentning af de uforarbejdede emner hos jer til levering af de færdigt monterede produkter.
  • I sparer fragt, da de anodiserede emner og evt. tilhørende delkomponenter ikke skal sendes frem og tilbage mellem flere leverandører.
  • Vi har dedikerede medarbejdere som sikrer en høj montagekvalitet.

Vi står gerne for montagen uanset om der er tale om en opgave i et lavt stykantal - eller der er tale om en større opgave, som evt. skal udføres og leveres løbende i takt med kundens behov.

Som et eksempel på en nylig, større montageopgave kan vi nævne en ordre til den tyske virksomhed Dräger, hvor 180.000 anodiserede emner skal samles til 60.000 færdige ophæng til operationsstuer.

Kontakt os og hør nærmere

Lad os rådgive dig til
den helt rigtige løsning