Referencer

Vi har fået en rigtig god sparring på den tekniske side

"Det har jo været godt. De har virket ret gode og vældig styrende i forhold til deres processer. Vi har fået en rigtig god sparring på den tekniske side".

Sådan lyder det fra Tommy Oldenburg, kvalitetschef hos Koatek, der begyndte at bruge DAI til overfladebehandling af emner for et års tid siden – efter anbefaling fra en anden kunde.

Tommy Oldenburg lægger vægt på, at DAI har været meget imødekommende og parate til at investere tid og kræfter i at få et længerevarende samarbejde.

"Emnerne er kørt ind på en god måde. Hver gang vi er kommet med noget nyt, har de været meget fleksible og hjælpsomme. Det er ikke alle, der er så omstillingsparate".

"De kører hurtigt testemner af. Og de er villige til at teste mere end én gang, inden vi låser os fast på en finish. Andre vil helst havde den store ordre straks".

Undervejs har Koatek oplevet en meget professionel rådgivning i forhold til den rette behandling af emnerne.

"Vores kontaktperson hos DAI har nogle stærke faglige kompetencer og har guidet os fint igennem med at finde de rigtige procestider. Nogle områder har også skullet afdækkes. Der har de været rigtig gode til at komme med forslag".

Efter testperioden har Tommy Oldenburg konstateret, at medarbejderne på DAI fortsat udviser stor omhu for at sikre den rigtige kvalitet.

 "De behandler vores emner rigtig godt, efter at de er gået live. De har levet fint op til at have samme opmærksomhed i selve produktionen som i testfasen", pointerer han.

"De emner, vi har kørt, en rigtig stor serie, der har vi ikke tid til, at det kan gå galt. DAI har levet op til kravene. Det har set godt ud".

Service og kvalitet hos en underleverandør som DAI er helt afgørende for en virksomhed som Koatek, og derfor gør afstanden fra Jægerspris til Thisted ingen forskel.

Bare produkterne leveres til den aftalte tid, og det gør de.

"Når vi tager om leveringstid, kan vi sætte flueben. De holder, hvad de lover. Vi får emnet tilbage i løbet af fem dage, og det er jo vigtigt".

Lad os rådgive dig til
den helt rigtige løsning